Kulturella VM-spaningar – en sammanställning

Idag spelas VM-final mellan England och Spanien och mästerskapet är därefter över. Så också min serie med kulturella VM-spaningar från de länder som tävlade. Inte alla länder dock. Några kändes lite ”onödiga” att skriva om, som Sverige, England (får kanske omvärdera om de blir mästare) och USA, andra skrev jag om 2018 när herrarna spelade fotbolls-VM i Ryssland och har inte bättre koll nu än då. Jag har därför valt att länka till de gamla inläggen istället. Det är kul med specialinlägg, men jag vill hinna med lite ”vanliga” inlägg också. Dessutom kommer fler mästerskap. Här finns i alla fall länk till inlägg till kulturella spaningar om alla spelande VM-lag, skrivna i sommar eller 2018.

Nya inlägg 2023

Australien

Danmark

Filippinerna

Haiti

Irland

Italien

Jamaica

Kanada

Kina

Nederländerna

Norge

Nya Zeeland

Sydafrika

Sydkorea

Vietnam

Zambia

Inlägg från 2018

Argentina

Brasilien

Colombia

Costa Rica

Frankrike

Japan

Marocko

Nigeria

Panama

Portugal

Schweiz

Spanien

Tyskland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: