Alla kulturella VM-spaningar

Idag går finalen i fotbolls-VM och jag har sammanställt de kulturella spaningar jag gjort på de deltagande länderna i bokstavsordning. Så många böcker jag har fått lägga till min megalånga läslista, det är det bästa (och det sämsta) med den här inläggsserien. Tack till alla som varit med och spanat!

Argentina

Australien

Belgien

Brasilien

Colombia

Costa Rica

Danmark

Egypten

England

Frankrike

Iran

Island

Japan

Kroatien

Marocko

Mexico

Nigeria

Panama

Peru

Polen

Portugal

Ryssland

Saudiarabien

Schweiz

Senegal

Serbien

Spanien

Sydkorea

Tunisien

Tyskland

Uruguay

 

6 reaktioner på ”Alla kulturella VM-spaningar”

  1. Tack för ditt gigantiska jobb. Jag ska gå igenom listorna sen och hitta nya författare och böcker! Känns riktigt trevligt!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: