Min virtuella TBR-hög

Ibland behöver jag en läslista för att hitta fokus i min läsning. Det spelar egentligen ingen roll om jag följer den eller inte, det viktigaste är att skriva ner titlar för att minnas. Även om jag inte tänker ge mig själv någon specifik läsutmaning nu i mars har jag satt samman en TBR-lista att inspireras av.

Vår älskade av Kamila Shamsie

Regnvakt av Tatiana Rosnay

Vad jag bevarat av Wallace Stegner

Felsteg av Maria Adolfsson

Nine perfect strangers av Liane Moriarty

The Perfect Husband av Lisa Gardner

Vill inte, vill av Per Nilsson

Emil av Johan Heltne

Gråleken av Maria Sveland

Inifrån av Anna Kinberg Batra

3 reaktioner på ”Min virtuella TBR-hög”

  1. Jag har precis börjat läsa ”Vår älskade” och den verkar lovande! Sedan ser jag också fram emot ”Regnvakt” efter att ha läst ”Sarahs nyckel” för något år sedan.

    1. Min favorit av Tatiana de Rosnay är nog Mocka, men jag tyckte ganska mycket om Sarahs nyckel också.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: