Veckans kulturfråga v.52 2021

Förra veckan handlade det om om årets bästa böcker och nu är det dags att sammanfatta hela kulturåret 2021. Berätta om tv-serier, filmer, föreställningar, musik eller kanske konst som du upplevt i år.

Vilka var årets bästa kulturupplevelser?

Kultur utanför hemmet har det inte blivit så mycket, men jag har hunnit se två bra pjäser. Bäst var Sex roller söker en författare på Backa Teater, en absurd, surrealistisk och knivskarp skildring av en familjs sönderfall.

Många tv-serier har det blivit och jag kommer att ägna mer tid åt att utvärdera tv-året. Jag vill dock lyfta fram The Newsreader som jag ganska nyss såg och charmiga Pørni.

Filmer har jag som vanligt sett alldeles för få, men jag måste nämna fantastiska The Father med Anthony Hopkins i huvudrollen. Han belönades mycket välförtjänt med en Oscar för bästa manliga huvudroll.

 

4 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.52 2021”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: