Veckans kulturfråga v.5 2021

Läslistor har en tendens att bli långa och bokhögar att växa sig höga. Det går helt enkelt inte att läsa alla böcker som kommer ut. Vissa författare prioriterar jag alltid och de går förbi alla listor och högar när de släpper en ny bok.

Vilken författares böcker läser du direkt när de släpps?

Här finna två kategorier av favoritförfattare. Vissa böcker vill jag spara till ett perfekt tillfälle och därför kan de få vänta lite. Andra böcker slänger jag mig över direkt. Till den senare kategorin hör till exempel böcker av Ellie Griffiths och Mhairi McFarlane.

Av de böcker som släpps i vår ser jag fram emot att genast läsa:

Em, Kim Thúy, [sekwa], 11 mars

Brinn mig en sol, Christoffer Carlsson, Albert Bonniers Förlag, 16 mars

En sång för dig, Marc Levy, [sekwa], 16 mars

Andetag, Jennifer Niven, Lilla Piratförlaget, 27 april

Konferensen, Mats Strandberg, Norstedts, 10 maj

12 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.5 2021”

    1. Jag ÄLSKAR ju att undersöka bokförlagens kataloger och riktigt få längta efter en bok! Sedan blir det helt ärligt sällan så att jag läser ens de mest efterlängtade böckerna direkt.

    1. Det ÄR svårt! Främst för att vissa favoritförfattare snarare måste sparas till det perfekta lästillfället och det kan dröja innan ett sådant dyker upp.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: