I min bokhylla I

Jag kom visst av mig. Passar på att återigen ta lite bokbilder när maken är ute och svirar (Alltså lördag kväll då, inte söndag mitt på dagen när jag till slut fick färdigt inlägget). Det är ju faktiskt lite knäppt att fotografera böcker, men det är väl så att vi boknördar är lite knäppa. Det bjuder jag på.

Dags för böcker i min hylla på I och jag snurrade runt i huset för att leta upp en av mina favoriter på I, nämligen Islossning av Barbara Voors. Däremot hittade jag följande böcker:

20120513-142450.jpg

 

I det här trädet av Katrina Kieri och Per Nilsson är en riktigt fin ungdomsbok med ett språk (eller två?) som imponerar.

Självklart kan jag inte förbigå boken jag nästan älskat sönder,Igelkottens elegans av Muriel Barbery.

Och så en gamma goding av en författare jag läst mycket av, men inte på länge. I blodbokens skugga är en av Maeve Binchys bästa böcker.

Sedan en bok som jag (konstigt nog) inte läst ännu, trots att jag älskade hennes bok Hon älskadeeller just därför kan hända. Jag hoppas att I skuggan av ett brott är lika bra.

Och så boken om mamman som gör allt och lite till,I don’t know how she does it  av Alison Pearson.

2 reaktioner på ”I min bokhylla I”

  1. Haha, fast frågan är väl om det inte är knäppare ändå att vi som bloggläsare dessutom läser inläggen!? 😀 Jag tycker i alla fall att det är kul att se vad andra har i sina hyllor, eftersom man får lite tillbakablickar och inte bara det som händer på bokfronten just här och nu.

    1. Tycker också att det är kul att kika på andras böcker, men egentligen är det lite meckigt att plocka ut en massa böcker ur hyllan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: