En fiktiv tävling

När en av mina favoritbloggar firar bland annat att bloggen finns kvar och att det är vår måste jag självklart vara med.

Fina Fiktiva-Helena vad glad jag är att du finns kvar. Bokbloggsvärlden vore inte densamma utan dig.

Bokbloggsvärlden vore inte heller densamma utan alla fantastiska böcker, vilket Helena också påpekar. Hon har gjort en 100-lista med favoritböcker och min uppgift är att välja ut en som jag skulle vilja vinna. Det gör jag så gärna.

Jag är en fegis, men om man läser Fiktiviteter finns det nästan ett krav på att läsa skräck. Därför önskar jag The Woman in Black av Susan Hill. Under sommaren borde det vara hyfsat ofarlig läsning. Det är en bok jag länge velat läsa, men jag är som sagt lite, lite rädd.

Det påminner mig också om att det är hög tid att uppdatera min egen Topp-100. Några böcker har bleknat bort och andra kanske ska läggas till istället.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: