Jag litar på dig Jessica!

Tittar på ett klipp från Malou där Bokhore-Jessica och Aftonblads-Cecilia pratar böcker. Jessica tipsar om vår nästa bokbubblarbok Kampen om järntronen och hon menar att man inte behöver vara en fantasyläsare för att uppskatta den. Ska snart ge mig på den, men på engelska då och jag hoppas verkligen att du har rätt Jessica!

Nu behöver jag bara uppbringa lite pepp inför läsandet. Ni som älskar boken får gärna hjälpa mig!

5 reaktioner på ”Jag litar på dig Jessica!”

  1. Jag har sett TV-serien så lyckas inte riktigt läsa böckerna för jag anser att det finns annat som ska gå före i kön….dagens boknördslogik!

  2. Jag ska också läsa den snart, har fått hem den ganska nyligen. Jag läste väldigt mycket fantasy när jag var yngre, var väl lite fantasynörd, men nu har jag inte orkat med sånt på sista tiden. Ska se hur jag uppfattar den här.

  3. Jag är just igång med första delen, på engelska å allt. Läser boken och ser tv-karaktärerna. När man sett serien först blir det lite som att gotta ner sig i extramaterialet att läsa boken. ”Jahaaa, nu förstår jag varför Eddard inte ville åka”. En intressant upplevelse, faktiskt.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: