I min bokhylla E

Dags att leta vidare i bokhyllan och bilden visar de böcker jag valt på E. Eldens skugga av Per Wästberg har ett antal år på nacken, men går fortfarande att få tag på. Wästberg är en favorit, men det är främst hans dikter jag läst. Förutom kvartetten om diplomaten Johan Fredrik Viktorin där Eldens skugga är den första delen.

Extra – En morgon stod hon bara där är en bok för lite äldre barn. Kanske runt tio år sådär. Den är skriven av Per Nilsson och är första delen av hittills två utkomna böcker om den annorlunda flickan Extra.

Och så lite lyrik. En klassiker från mina litteraturstudier som innehåller en hel del guldkort. Det är en väldigt bra serie böcker förövrigt.

Och så slutligen en lyrikroman för ungdomar skriven av Margaret Wild, nämligen underbara En gång. En bok som förtjänar all uppmärksamhet den kan få!

1 reaktion på ”I min bokhylla E”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: