Det är mycket nu…

Jag har unnat mig några dagars ledighet och det behövdes. Under de senaste året har i princip varje ledig stund gått åt till att skriva bok och/eller jobba med annat. Nu är det lärarhandledningen som gäller och sedan blir det kanske lite lugnare. För att sysselsätta mig lite till har jag kombinerat detta med en liten universitetskurs. Ni hör ju hur dumt det låter.

Slutsatsen? För att få in läsning i mitt hysteriska liv behöver jag ibland ta lite ledigt och dessutom behöver jag organisera min läsning.

Så här ser den ut just nu:

Senast utlästa bok: Rosa – Den farliga färgen av Fanny Ambjörnsson. Ett inlägg kommer så fort jag har samlat tankarna något. En bra bok är det helt klart.

I sovrummet läser jag: Varför kom du inte före kriget? av Lizzie Doron.

I väskan finns: Faithful Place av Tana French

Aktuell e-bok: Grand final i skojarbranschen av Kerstin Ekman

För att fortbilda mig: Air Mail: 150 brev 1964-1990

På jobbet: Jane Eyre i tecknad form ligger där och väntar på att bli färdigläst.

Utmaningsbok: Kerstin Ekman finns med i min Boktolva så det är en utmaningsbok helt klart.

Bokcirkelsbok: Har Tom Perrottas The Abstinence teacher på paddan, men har ännu inte börjat läsa.

Läser emellanåt: Tomas Tranströmers Dikter och prosa 1954-2004

På is: Upptäckten av currywursten av Uwe Timm som jag påbörjat två gånger, men inte kommer vidare i. Bland andra ska sägas. Det ligger påbörjade böcker på allt för många ställen i huset.

Borde börja med: Nu var det 1914 av Eyvind Johnson som ingår i nobelpriskursen jag läser.

Längtar efter att läsa: Bubblor av Claire Castillon som kom från Sekwa i veckan.

 

 

4 reaktioner på ”Det är mycket nu…”

  1. Hej,
    Jag ville bara tipsa dig om Gabriel Garcia Marquez bok ”Krönika om ett förebådat dödsfall”. En bok som fick mig att börja känna den magiska realismen. Av Nawal El Saadawi undrar jag om du läst ”Den stulna romanen”. Obehaglig och bra.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d