Kanske ska läsa ändå

Biografier och memoarer är inte riktigt min grej. I alla fall brukar jag alltid hävda det, men det finns faktiskt bra undantag i denna ibland väldigt tråkiga genre. Mest populär just nu är Zlatan Ibrahimovics bok Jag är Zlatan som säljer som smör. Tydligen bättre än Harry Potter.

Kanske blir det årets julklapp? Jag har tidigare konstaterat att böcker om denna kan få många att läsa, som annars inte läser böcker. Lite skeptisk är jag kanske själv, men samtidigt skulle det vara kul att läsa om landets just nu störste fotbollsspelare. Sex guldbollar talar för sig själv.

Kul förresten att Lotta Schelin vågade skämta lite med honom på fotbollsgalan i måndags och skönt att han kunde ta det.

Säga vad man vill, men grabben är en förebild på många sätt. För min del får det nog bli ett e-bokslån från biblioteket, men inte just nu.

1 reaktion på ”Kanske ska läsa ändå”

  1. Sedan har han ju en intressant medförfattare! Jag tycker att det är jättebra att folk som aldrig läser böcker nu faktiskt kommer att läsa en. Jag funderar faktiskt också på ett e-boklån för att se vad det här är för fenomen 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: