enligt O

Tankar från en bokberoende

Språkbyte och stress

 

Imorgon träffas bokcirkeln Bokbruttorna och vi ska då ha läst Slutet på Mr Y av Scarlett Thomas. Läser den på engelska och gillar den verkligen, men det går jäkligt långsamt. Var därför och lånade en back-up på biblioteket.

Sedan återstår att se om jag ens får ihop det imorgon, oavsett om jag läst boken eller inte. Det är galet mycket som händer nu och jag skulle helst behöva klona mig.

Jag har varit borta flera kvällar redan i veckan, sovit allt för lite och känner mig minst sagt hängig. Har en del bokjobb att färdigställa i helgen och ska dessutom höststäda på förskolan och fixa kalas för vår nyblivne femåring. Nästa vecka inleds med två möteskvällar och jag vet ärligt talat inte hur jag ska få energi till allt som ska göras den närmaste tiden. Samtidigt behöver jag det sociala som bokcirkeln ger.

Dilemma helt klart.

 

Föregående

Kanske ska läsa ändå

Nästa

Kanske har feber?!

5 kommentarer

  1. Oj, låter som att du behöver lite ledig tid, en dos häng i soffan och så. 🙂

  2. Hoppas energin återvänder! Skickar goda tankar!

  3. sv: har hört att Lina Forss skriver bra men har inte heller läst något av henne.

  4. Har länge tänkt att läsa en bok på engelska, men vet inte vad! Har du nått bra tips?? Gillar ju deckare…
    Kraaam

    • Brukar läsa Michael Connelly på engelska, om du gillar honom. Tana French skriver också ganska lätt och även Peter James. Testa! Ha en jätteskön helg och kram till dig också!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: