Tematrio – Läsutmaningar

Ja, ni känner väl mig vid det här laget. Jag älskar att ge mig in i läsutmaningar, men att slutföra dem funkar inte riktigt lika bra. Det spelar faktiskt inte så stor roll, då boklistorna till utmaningarna ändå fungerar som inspiration. Veckans tematrio handlar om läsutmaningar.

1. Mest nöjd är jag med min egen utmaning Boktolvan där tanken är att jag ska läsa något av tolv författare som jag länge tänkt läsa. Det går rätt bra, har läst 8 böcker redan. Fler lär det bli. Minst 12 är tanken.

2. I sommar tänker jag försöka läsa några av de verklighetsbaserade böcker som står i hyllan. Inga nya inköp är tanken, utan hyll- och biblioteksläsning. Utmaningen hittar du här.

3. När vinnaren av 2011-års Nobelpris i litteratur avslöjas är målet att jag redan ska ha läst något av honom eller henne. Just nu läser jag Adam Zagajewski.

Här finns en rad andra utmaningar där jag håller mig mer passiv.

2 reaktioner på ”Tematrio – Läsutmaningar”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: