En pocket kostar så lite

Det spelar ingen roll om högarna med olästa böcker hotar att ta över ditt hem totalt, en pocketbok till är du värd. Den kostar ju så lite och det är alltid viktigt att läsa en bok som du verkligen känner för. Därför tänkte jag tipsa om några både färska och läsvärda pocketböcker.

Emmy Moréns dubbla liv av Barbara Voors är en läsvärd ungdomsbok som passar vuxna precis lika bra. Den handlar om att våga leva det liv man vill leva och är en brevroman utöver det vanliga. Läs min recension här.

Juliet, naked av Nick Hornby handlar om den kultförklarade artisten Tucker Crowe och hans nygamla skiva och mer eller mindre galna fans. Läs vad jag tyckte här.

Maria Ernestam är en av mina absoluta favoritförfattare och hennes senaste På andra sidan solen finns nu i pocket. Lea från Alltid hos dig dyker upp i denna mycket läsvärda bok. Jag har skrivit om den här.

Bonnier Pocket ger ut Fortfarande Alice av Lisa Genova, som jag tyckte var 2010 års bästa bok. Den handlar om Alice som drabbas av alzheimers och hur hon förändras och försvinner.

Hyfsat ny i pocket är också Lila hibiscus av fantastiska Chimamanda Ngozi Adichie. Inte lika bra som En halv gul sol, men ändå en fantastisk uppväxtroman från Nigeria. Läs också hennes nyutkomna novellsamling.

I januari släpptes Moa Herngrens brutala Jag ska bara fixa en grej i köket om Ingrid som älskar sitt lådvin mer än något annat. Jag tyckte så här.

2 reaktioner på ”En pocket kostar så lite”

  1. ”Det spelar ingen roll om högarna med olästa böcker hotar att ta över ditt hem totalt, en pocketbok till är du värd.”

    Soooo true! 😀

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: