Emily in Paris säsong 3

Det finns massor av saker jag inte borde tycka om med Emily in Paris, men ändå älskar jag serien och slängde mig direkt på den tredje säsongen. När den börjar vet vi inte om Emily ska stanna i Paris eller inte. Alfie är i London och Madeline är ny chef för Savoir. Sylvie har flytt och startat en egen firma tillsammans med Julien och Luc. Emily måste bestämma om hon ska jobba kvar på Savoir, följa med Sylvie eller kanske flytta tillbaka till Chicago. Jag kan avslöja att hon stannar i Paris, men gällande såväl jobb som kärlek finns det en massa saker som är lite oklara.

Mycket är dock sig likt. Emily är om möjligt mer chic än vanligt och ännu mer aktiv på sociala medier. Det ger henne en del oväntade fördelar. Julien och Luc är nästan lika charmiga, men kanske inte lika kvicka. För Mindy går det dock riktigt bra och hon kämpar för att få syssla mer med musik. Hon och Emily delar lägenhet och har fortfarande Gabriel som granne. Hans liv ser också ungefär likadant ut som i förra säsongen. Restaurangen går bra och han är återigen tillsammans med Camille.

Emily in Paris är ingen stor upplevelse, men det är charmigt, rappt och rätt roligt. Dessutom är miljön fantastisk och jag drömmer mig bort till Paris. Ingen del av mig skulle jag dock vilja byta liv med Emily då det verkar både jättejobbigt och väldigt tråkigt. Ett modekonto från mig hade innehållit ett stort gäng svarta toppar och en och annan färgglad och mönstrad klänning. Inte så kul för andra heller med andra ord. För den som söker lättsmält underhållning rekommenderar jag Emily in Paris varmt.


Om serien

Emily in Paris, säsong 3, (2022), 10 avsnitt

Finns att se på Netflix

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: