Veckans kulturfråga v.6 2022

Idag hävs restriktionerna och allt vad kulturen har att erbjuda står åter till förfogande. Veckans kulturfråga är därför given.

Vilka kulturella upplevelser ser du mest fram emot när restriktionerna hävs?

En av de saker jag saknat mest under pandemin är märkligt nog att gå på bio. Märkligt för att jag så sällan gör det och därför borde klarat mig utmärkt utan det. Att se på film helt koncentrerat, utan något som stör är dock något speciellt och det ser jag fram emot att göra igen. Kanske blir det filmatiseringen av Utvandrarna.

Om två veckor ska jag och maken se Kärleken skonar ingen på Göteborgsoperan. En föreställning som bygger på låtar av Håkan Hellström. Det ser jag verkligen fram emot. Risken är dock att det inte alls blir så mycket mer kultur, för bara för att det går att boka saker betyder det inte att tid och ork finns för att göra det. Något riktigt bra författarsamtal skulle jag däremot vilja se. Det ska jag leta efter.

11 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.6 2022”

  1. Pingback: Dags för kulturella upplevelser igen? – Tant Augustas tekopp

  2. Pingback: Veckans kulturfråga – BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

    1. Bor bara 2,5 mil från Göteborg, men det går inte riktigt att vara spontan och det blir inte ofta jag tar mig in till stan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: