Veckans kulturfråga v.36 2021

Förra veckan handlade det om böcker och idag ägnar vi oss åt annan (höst)kultur. Extra passande då restriktionerna snart upphävs och ett kulturliv är möjligt. Veckans kulturfråga lyder så här:

Vilka kulturella händelser ser du fram emot i höst?

Bokmässan är det jag ser fram emot mest. Egentligen inte så mycket själva mässan som att få träffa vänner jag inte sett på länge. Jag har till och med lyxat till det och bokat hotell, trots att jag bara bor några mil från Göteborg.

När det gäller annan kultur ser jag fram emot nya säsonger av Bonusfamiljen, Lucifer och La Casa de Papel. Film har jag nästan tappat kollen på helt, men nyinspelningen av Vinterviken och nya Utvandrarfilmen som kommer vid jul vill jag definitivt se. Känns det inte som att det är väldigt många nyinspelningar nu för tiden förresten?

Något jag också ser väldigt mycket fram emot är att se en av våra före detta elever på Backa Teaters scen i föreställningen Sex roller söker en författare.

Jag vet inte om det gjorde så stor skillnad med länksamling i stället för vanliga kommentarer, men testar ett par veckor till.

[fresh_inlinkz_code id=”cd201f0dc0b0469981f0cc1e7dba535b”]

 

9 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.36 2021”

  1. Bokmässa blir det ingen för mig i år heller. TV-hösten ser rätt bra ut, men jag längtar efter att sitta i en salong med publik … känna stämningen . .. blir aldrig det samma i tv-soffan.
    Jag kan f ö inte kommentera hos Ponting, är det bara jag eller?

  2. ingen bokmässa för mig heller. men jag hoppas att det blir en hel del annat. tycker inte att det var så många lockande serier på Netflix och HBO heller. jag förstår nog inte vitsen med länksamling. det tar lite längre tid när kommentaren ska länkas om

    1. Håller med! Det är segt. Får se hur jag gör nästa vecka. Tror man behöver betala för att länkarna inte ska gå via deras hemsida och det är jag inte jättesugen på att göra. Kanske om det hade varit långa listor med kommentarer, men nu funkar det ju ändå.

    1. Är inte riktigt kompis med den där länkmanicken, men gjorde på samma sätt som förra gången. Vet inte om det ger något mervärde.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: