Veckans kulturfråga v.50 2020

Jag kör vidare med jultemat och den här gången handlar det om annan julig kultur än just böcker. Två frågor varav en kan göras helt ojulig om så önskas.

Vilken är din favorit bland filmer och tv-serier som utspelar sig under jul? Vilken film eller tv-serie med eller jultema ser du mest fram emot att se i december?

 

Jag älskar Love Actually. Den är på många sätt rätt gräslig om man analyserar den noga, men det struntar jag i. Öppningsscenen på flygplatsen är en stor favorit och det är så många minnesvärda karaktärer jag tycker om att följa.

Bland årets nyheter är det nog Hjem til jul jag ser fram emot mest. Förra året sändes första säsongen av serien och nu får vi äntligen se vem som står bakom dörren när serien kommer tillbaka med sex nya avsnitt. Det ser jag fram emot.

Nu är det er tur! Jag ser fram emot era tips.

7 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.50 2020”

  1. Håller helt med på bägge! Love Actually ser vi varje år. Trots att den inte tål djupanalys… Hjem til jul var väldigt bra, ser fram mot nästa säsong.

    1. Såg någon hemsk analys av den som fick mig att verkligen inse att det finns mycket märkligt i den. Väljer dock att bortse helt från det.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: