Vill du berätta om en hjältinna?

På söndag är det internationella kvinnodagen och min tanke är att jag ska ägna dagen åt mina hjältinnor. Även om jag vet att det är kort varsel skulle jag vilja bjuda in er att delta i någon slags bloggstafett. Jag skriver här och ni skriver i era bloggar eller lägger ut en text på Instagram eller annan social media. Om du vill delta kan du maila info [at] enligto.se och blir vi många sätter jag ihop ett publiceringsschema för dagen, i vilket fall blir det någon form av deltagarlista så att inläggen sprids. Om du vill skriva men saknar blogg att publicera i får du mer än gärna gästblogga här hos mig.

Spontana inlägg är självklart mer än välkomna och då behöver vi en tagg. Använd gärna #minahjältinnor2020

Hoppas att ni är många som vill delta!

 

 

1 reaktion på ”Vill du berätta om en hjältinna?”

  1. Pingback: Bortom Gilead – Fiktiviteter

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: