enligt O

Tankar från en bokberoende

Veckans ord på X: Mina svar

Bättre sent än aldrig. Här kommer mina svar, som definitivt satt hårt inne.

En styck grälsjuk hustru, dvs xantippa är Connie i David Nicholls bok ViDet är dock väldigt enkelt att förstå varför, då hennes man Douglas verkligen är sjukt jobbig.

Jag spelar faktiskt aldrig tv-spel, trots av vi har en x-box. Möjligen hade jag kunnat tänka mig att spela något spel med kinect, som handlar om rörelse.

Många har drabbats av xenofobi i världen tyvärr. Jag började läsa Det svenska hatet av Gellert Tamas, men behöver ta ständiga pauser pga det mycket obehagliga innehållet.

Både kvinnor och män har minst en x-kromosom och de sammanvuxna tvillingarna Gracie och Tippi har fyra tillsammans, men bara en underkropp. Boken Vi är en skrev jag om tidigare i veckan och den var verkligen läsvärd.

Den som bantar väljer utan tvekan xylitol istället för socker. I Decembergatans hungriga vargar av Ulrica Lidbo blir huvudpersonen helt fixerad vid mat och gör allt för att gå ner i vikt. Ofta lever hon bara på äpplen.

Föregående

Veckans ord på X

Nästa

This is Us är klart sevärd

2 kommentarer

  1. nej x:en snöt en inte ur näsan! men jag lärde mig att Xantippa var Sokrates flickhustru på kuppen. jag hade föreställt mig henne som Pomperipossa ungefär

  2. tärningsspel och väldigt populärt bland vuxna

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: