enligt O

Tankar från en bokberoende

This is Us är klart sevärd

Just nu tittar jag på tredje avsnittet av serien This is Us, som går på tv3. Om du, som jag, har svårt att titta på serier när de sänds är viafree ett bra alternativ. Där finns nu de tre första avsnitten. Om du inte redan har sett dem tycker jag att du ska göra det. Trevliga karaktärer, lugnt och fint, men inte utan drama. Mest gillar jag kanske sättet att berätta en historia utifrån olika tider. Sedan är det extra kul att Milo Ventimiglia, en av mina största favoriter i Gilmore Girls finns med.

 

 

Föregående

Veckans ord på X: Mina svar

Nästa

Moriartys nya lämnar mig oberörd

2 kommentarer

  1. Jag såg första avsnittet igår och gillade också!

  2. Tack för tipset! Vad snyggt de gjorde slutet på första avsnittet.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: