Mina fiktiva polare

Det var länge sedan jag hängde på Bokbloggsjerkan, men nu är det dags. Kul att ha dig tillbaka Annika. Veckans uppgift är att presentera Topp 5 fiktiva karaktärer som jag önskar vore mina bästa vänner.

Jag skulle gärna hänga med Felicity i New York. Då behöver jag självklart bli lite yngre, annars blir jag snarare hennes lärare. Gillar i alla fall hennes stil och trots att fokus ligger lite väl mycket på att välja rätt kärlek, tror jag att hon hade varit en bra vän.

Just nu läser jag All the bright places och är övertygad om att alla skulle behöva en Theodore i sitt liv.

Trots att jag inte riktigt är något fan av böckerna eller ens gillar rooibos skulle jag gärna dricka te med Precious Ramotswe.

Nu är de rätt hopplösa allihop, men jag hade gärna gått på bröllop med kompisarna i Fyra bröllop och en begravning. Trevligast är Matthew.

Slutligen skulle jag gärna hänga med Anna i bokhandeln hon startar i The secret of happy ever after. Kanske kan jag skriva några tipslappar och hålla i någon trevlig bokcirkel.

 

4 reaktioner på ”Mina fiktiva polare”

  1. Rooibos som är så gott! Det har tagit mig igenom mer än ett tentaplugg. Nu blev jag sugen på en kopp…

    Jag är inte bekant med någon av dessa karaktärer.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: