För tio år sedan

DSC_0436

Den 15 juli 2005 var sista dagen av en lång värmebölja. Regnet började falla natten till den 16e. Det hade varit en varm sommar och mycket kretsade den här veckan kring terrordådet i London som ägt rum en dryg vecka tidigare. Just den 15e beslutade Sharon att armén skulle få fria händer i jakten på efterlysta palestinier. Det var en värld som kanske inte var den tryggaste platsen i världen.

15 juli 2005 var en fredag och tidigt på morgonen fick vi äntligen vår första son. Han tog god tid på sig och vi var ganska säkra på att han skulle födas på den franska nationaldagen, men så blev det inte. Den 15 juli är å andra sidan En dag-dagen, eller Em-Dex-day, så det blev lite litterärt ändå.

Han var så liten, vägde bara 2430 gram och kom nästan tre veckor för tidigt. Vi glömde snart den brinnande världen och fokuserade helt på alla gram han gick upp.

Nu är det 15 juli igen och vi firar vår tioåring. Tänk vad åren flyger iväg.

1 reaktion på ”För tio år sedan”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: