Tematrio – Sommarens läsning

tematrio

Igår var det nästan sommar igen och jag intalar mig själv att det inte är höst ännu. Jag vet att bokbloggare ska älska hösten, men jag föredrar sommar. Gärna hela året. När det gäller lästiden märks det dock att sommaren är över och vardagen dragit igång. Nytt jobb betyder en fullproppad och trött hjärna, vilket gjort att jag somnat vid 21.30 på kvällarna efter att ha läst max fem sidor.

Lyran vill att vi presenterar tre höjdarböcker vi läst i sommar och här är mina:

1. Åren i Paris av Paula McLain är en fekjbiografi om Ernest Hemingway och hans första fru. En mycket, mycket bra bok som förtjänar många läsare.

2. Sisterland är kanske inte Curtis Sittenfields bästa bok, men det är ändå en väldigt bra bok om tvillingar med övernaturliga förmågor.

3. Vägen mot Bålberget av Therése Söderlind var en av sommarens stora överraskning. fyra personer berättar en fascinerande historia om sin släkt.

 

Har du läst några riktigt bra böcker i sommar?

 

7 reaktioner på ”Tematrio – Sommarens läsning”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: