Rätt tråkigt om läsning

1938073053

More baths, less talkning är Nick Hirnbys krönikesamling där han berättar om böcker han köpt och böcker han läst. Ibland mycket trevligt, ibland småtrevligt och ibland riktigt segt. Vissa krönikor, som den om Muriel Sparks gillar jag skarpt, men det är en ojämn samling herr Hornby bjuder på.

Att börja göra månadssammanställningar som talar om vilka böcker jag köpt och vilka jag läst tror jag ändå att jag ska ta efter. Det ramar in läsningen bra. För övrigt önskar jag att Hornby läste mer aktuell skönlitteratur och lite mindre facklitteratur. Dessutom önskar jag att han skrev färre krönikor så att det snart blir en skönlitterär bok. Det här var nämligen ganska så tråkigt.

2 reaktioner på ”Rätt tråkigt om läsning”

  1. Det var ord och inga visor, skönt att få en rak och ärlig åsikt. 🙂 Boken är hur som helst inget för mig, misstänker jag.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: