Lyxigt paket

20130405-102409.jpg

Lyxigt värre att få ett fullproppat paket i lådan med boken vi ska läsa hos Bokbubblarna och en Sarah Dessen som jag vill läsa (kanske bra just nu när ingenting verkar bli färdigläst). Och så godis (att gömma för barnen) att knapra till.

Tack Malin för det fina paketet och tack för presentkortet på adlibris också. Precis vad jag behövde just nu. Uppmuntran och lyx alltså, inte nödvändigtvis fler böcker (om du frågar maken) men fler böcker är alltid välkomna.

 

7 reaktioner på ”Lyxigt paket”

 1. Grattis till vinsten och varsågod! Nej, _behöver_ fler böcker kanske man inte gör, men är man beroende så är man… 🙂

  Hade du alltså även den boken? Hahaha… Typiskt. Men då får du iaf njuta av Dessen-boken som är en av hennes bästa tycker jag. Samt köpa något oläst på adlibris.

  1. Fick den av Linda (What you readin’) i bokklubben, som hade hittat den på loppis. Det exet skänkte jag till mamma, så hon hälsar och tackar. Har inte börjat läsa, men säger du att den är bra så tror jag dig!!! Behöver förresten, jag låtsas aldrig förstå det ordet när min mindre läsande hälft frågar om jag behöver fler böcker. Tack igen!

   1. Precis, så gör jag mot min sambo också när han frågar om jag verkligen behöver fler böcker. Vadå behöver? Det är ju liksom ett måste med konstant inflöde av nya böcker.

    Trevlig läsning!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: