Glad gul påsk x 10

Förra året rotade jag i hyllan efter gula böcker, men nu litar jag på internet. Glad påsk önskar jag er med hjälp av några gula böcker jag läst eller vill läsa.

Läser just nu

Det här är boken jag läser just nu och jag vet ärligt talat inte vad jag tycker. Nu efter ca 70 sidor börjar jag komma in i den, men jag älskar inte. Långt ifrån. Anna gillar däremot.

gul

Däremot älskade jag boken Gul utanpå där Patrik Lundberg skriver om sin jakt på sin biologiska familj. Mycket tänkvärd bok.

9789170015694_200_som-vi-alskade-varandra_pocket

Som vi älskade varandra av Anders Paulrud är en riktig Linda-bok om gammal vänskap som blivit förstörd av någon anledning. Mycket bra.

Vi maste borja med orden_framsida_high

 

Vi måste börja med orden av Kristian Johannesson är en experimentell och mycket bra bok om en obehörig vikarie i SFI som letar språk tillsammans med sina elever.

13041292_O_1-1

 

 

Karolina Ramqvist skriver om sitt alterego Saga som söker kärleken och vuxenlivet i Alltings början

 

919789270X

 

Berättelsen om Jösta och Johan är otroligt fin. Utgiven av Sagolikt bokförlag som vågar utmana könsrollerna.

619007

 

John Hall av Sophie Elkan är boken vi läser tillsammans i Göteborg läser. En bok jag trodde skulle vara seg, men som jag gillar skarpt. Läs ikapp och häng med på nästa träff i april!

917355250X

Berättelser från yttre förorten är en superfin bok av Shaun Tan som jag läst, men ännu inte skrivit om. Kanske ska göra det i påsk…

9789127133365

Lite gult finns det allt på omslaget till en av årets bästa läsupplevelser. Jag var rädd för att Och i Wienerwald står träden kvar, skulle vara tung, men det var den definitivt inte. Mycket läsvärd och tänkvärd!

9186703145

Och så en gul bok jag gärna vill läsa Blattejävlar av Goran Vojnovic, utgiven av Rámus förlag.

 

 

3 reaktioner på ”Glad gul påsk x 10”

  1. Jag fastnade ungefär på samma ställe som du i boken om ryssarna och björkarna och där står jag nu och stampar. Den ska komma som radioföljetong och jag hoppas på en nytändning då.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: