Nya e-böcker att låna

Jag har fortfarande inte lyckats skriva ett inlägg om Caitlin Morans fantastiska How to be a woman. Ibland blir det så när jag vill skriva något riktigt bra. Jag filar och filar och sedan blir det inte ens en tummetott. I väntan på att denna tummetott ska bli ett blogginlägg råder jag er att låna Konsten att vara kvinna, som nu finns på e-lib.

Nya böcker att låna till din läsplatta är också Som om jag frågat av Johanna Lindbäck, en välskriven och bra ungdomsbok som utspelar sig mitt i vardagen.

Vinterträdet av Ellen Mattsson lämnade jag tillbaka halvläst, då lånetiden gick ut. Jag var inte helt såld, men har tänkt på boken rätt så mycket sedan dess och tänker låna den igen på plattan och läsa ut den.

Klassikern Stjärnor utan svindel av Louise Boije af Gennäs är en bok som jag funderar på att läsa om. Tills dess läser jag om första delen i hennes nya serie Högre än alla himlar som jag inte alls tyckte om första gången, men nu ger en ny chans. Jag gillar Boije af Gennäs och vill läsa mer av henne helt enkelt. Båda böcker finns att låna som e-bok.

3 reaktioner på ”Nya e-böcker att låna”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: