Lugn lördag (ett tag till)

Min syster har tagit med ungarna på bio. Maken är och gör några ärenden. Jag har lagt in en tvätt, laddat och kört igång diskmaskinen. Jag borde ta tag i vårt kaotiska hus, men jag tror jag skiter i det  väntar med det någon timme. Istället blir det te och bokbubblarbok. Vi ska träffas i veckan och diskutera Hello Kitty måste dö av Angela S. Choi. Dessutom är det ju faktiskt Stora Läsardagen.

5 reaktioner på ”Lugn lördag (ett tag till)”

    1. Hm, kanske det om vi kan göra det tillräckligt strukturerat. För babblig och rörig podradio är riktigt jobbigt att lyssna på.

  1. Bra val, jag väljer läsning över städning varje dag (iofs ingen idé att städa i renoveringskaos).

    Anna: Ang. pod låter det kul, man kan ju alltid prova!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: