När blommorna vissnat

Så här några veckor senare har prisblommorna vissnat, men diplomet finns kvar och något fler läsare hittar till bloggen. Mest har jag kanske märkt det på att fler i min närhet vet att jag bloggar och jag har fått klämma fram ännu ännu fler boktips.

Dessutom ringde TT Spektra och ville ha en kommentar om Nobelpriset, definitivt fel vinnare för att jag skulle kunna säga något vettigt, men lite kul ändå. Tydligen har min kommentar i alla fall dykt upp i Norrbottens Kuriren.

Roligast är kanske ändå att jag och vår eminenta skolbibliotekarie ska ha boktipsarkväll för våra kollegor. Han står för de tyska gubbarna och jag för de franska damerna. Något förenklat.

Jag hittade några rader i SvB om bokbloggspriset och att lyftas fram tillsammans med Arkan Asaad är extra kul. Där hittade jag också en artikel om årets bloggambassadörer.

 

 

 

2 reaktioner på ”När blommorna vissnat”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: