Nu är jag lite rörig igen

Ibland börjar jag med en massa böcker samtidigt och det är då jag brukar behöva göra en just-nu-enkät. Variera den som du vill, om du vill!

Vid sängen: ligger Skuggsida som jag ganska nyss börjat på. Känns lite trög att komma in i tyvärr, men jag hoppas på ännu en fullträff av

I handväskan: Där finns Fjäril i koppel i Excess-format. Det var ett tag sedan jag läste ur den dessvärre. För få bussturer och för få pauser helt enkelt.

För att fortbilda mig: Lättläst -så funkar det av Maria Sundin

På läsplattan: Har jag ett gäng novellixer som väntar på att bli lästa.

På soffbordet: Diktsamling av Lina Ekdal. Lysande bra!

Läser jag lite då och då: By nightfall av Michael Cunningham, som inte riktigt tar tag i mig.

Bokklubbsbok: Tillsammans är vi starka av Leymah Gbowee till Bokbubblarnas afrikanska tema. Väldigt intressant så här långt.

Utmaningsbok: Tanken är att jag ska läsa Stål innan månaden är över, men det har bara blivit ett par sidor ännu.

På is: Den eviga isboken är Mrs Dalloway tyvärr.

Borde jag börja med: Ja, det är väl Stål då…

Längtar jag efter att få läsa: Drömbokhandeln av Laurence Cossé som står på tur.

Vad läser du just nu?

10 reaktioner på ”Nu är jag lite rörig igen”

  1. Att du har Mrs Dalloway på is, den som verkligen är bra. Och kort, tror jag läste ut den på någon dag bara.
    Vi har samma längta-efter-bok, dock har jag inte kommit för att beställa den än.. Men jag längtar att läsa drömbokhandeln, verkar mysig.

  2. Åh, jag klarar inte mer än en bok i taget, blir för stressad över att ha mer än en halvläst… Men just nu är jag tokstressad över min läslista. Borde läsa Utrensning i den Nordiska utmaningen men det är många andra måsten också…

  3. En bok i taget för min del. Har precis avslutat ”Allt är i rörelse” av Ulf Lundell, skippa den om du inte är Lundell-fan. I kvällsolen på balkongen har jag nyss börjat på ”Min kamp – 2” av Karl-Ove Knausgård. Startade bra, och jag ser fram emot mycket läsa i helgen. Ettan var ju faktiskt så otroligt bra som den framställts av många.

    1. När jag är stressad har jag en tensens att påbörja en massa böcker. Det blir inte direkt mindre stressigt av det…

  4. carin thiria bark

    å där blev klockan mitt i natten. har just läst ut ”skuggsida” som verkligen tog sig efterhand. upptäckte just att jag missat bok nr 1 ”mörk jord”. det blev lite spoilervarning när det refererades till den i ” skuggsida”.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: