Hiss och diss under första kvartalet

Vilken är den bästa boken du läst hittills i år undrar Annika, medan Bohororna istället vill att vi varnar för böcker vi läst i år, som inte alls är värda att läsa. Dags att hissa och dissa alltså bland de 32 böcker jag läst hittills i år.

Till topparna hör den nyss lästa fantastiska ungdomsboken Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo, den fantastiskt fina Liten parlör för älskande av David Levithan och No och jag av Delphine de Vigan. Bland många andra ska tilläggas. 2012 har börjat bra!

Däremot hittar jag faktiskt inte någon bok att varna för. Inte ens någon som känns dålig. Funderar på om jag avbrutit läsningen av någon bok, men det har jag faktiskt inte. Den minst roliga hittills är nog ändå Till Damaskus, som definitivt inte tillhör Strindbergs toppar. Inte dålig, men rätt tråkig.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: