enligt O

Tankar från en bokberoende

Kanske har feber?!

Jag läser en riktigt bra bok nu, men orkar inte läsa. Har dessutom tre böcker jag redan läst och borde skriva om, men jag orkar inte blogga heller.  I alla fall ingenting genomtänkt. Det här är nog så nära en bloggpaus jag kommit, för jag ska bannemej inte ge mig.

Vet ni vad som är ännu konstigare? Jag känner inte för att köpa nya böcker. Andra veckor har köpstoppet känts lite småjobbigt, men nu har jag varit i bokhandeln i andra ärenden flera gånger och inte ens känt mig lockad. Mycket skumt.

Här är exempel på böcker jag inte köpt i veckan, men säkert kommer att köpa någon gång. Ska bara komma ur den här läs- och bloggsvackan.

I det sista regnet av Janesh Vaidya, som verkar vara en fin bok som jag älskar men aldrig kommer att orka läsa just nu. Till jul kanske?

Furioso av Carin Bartosch Edström, som jag köpte till svärmor istället.

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon, som skulle kunna vara en lagom söt historia just nu. Lite skeptisk just till hundtemat bara.

Mest är jag egentligen sugen på att återse någon bekant typ, som till exempel favoriten Harry Bosch. Hotet är den första av de tre böcker jag inte läst av Connelly. har tappat bort honom lite de senaste åren.

Hur som helst så är detta självklart i-landsproblem på många sätt, men jag hatar verkligen att vara så trött att jag inte orkar läsa. Ikväll blir det att somna tidigt!

Föregående

Språkbyte och stress

Nästa

Sansat, men ändå sanslöst

6 kommentarer

 1. Bea

  Amen till det! Vad är det med denna hösten som fullkomligt dränerar en på ork?

  • Fattar inte, tycker inte att jag orkar något. Skyller på allt regn, men nu är det ju ganska fint. Håll ut!

   • Bea

    Ja idag var en underbar dag att tanka energi ute.

 2. Det är att göra inget som är receptet – men när ska man ha tid att göra det? Jag skyller min läskoma på yrket. Det är 150 knyck hela tiden, sen komme lovdag eller helg och då orkar man ingenting. Vi får hoppas på jullov!

 3. Söta lilla O, nu måste det vara något allvarligt fel! Inte vilja köpa böcker?! 😉
  Du ska se att det ger med sig närmare jul.
  Kraaaam (tänk på tt vi kommer närmare jul varje dag…)

  • Har aldrig längtat så mycket till jul som i år och då gillar jag inte ens jul speciellt mycket… 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: