Dags för kill hyllvärmare

Nu är mitt köpstopp inte lika grandiost som Jessicas, men jag har skärpt mig rätt bra och behöver definitivt inga nya böcker alls på väldigt många månader.  Nu är det visserligen så att jag inte köper böcker för att jag behöver dem, då hade nämligen väldigt få böcker kommit in över tröskeln.

Just antalet böcker in måste minska. Därför ska jag försöka att låna uteslutande e-böcker och faktiskt tänka flera gånger innan jag efterfrågar eller tackar ja till recensionsböcker.

Jag har galet många bra böcker som står olästa i hyllan, som jag både vill och ska läsa. Projektet kill hyllvärmare ska därför pågå även hos mig i vinter. En utrensning av böcker jag aldrig kommer att läsa om och böcker jag aldrig kommer att läsa ska också ske.

Bokcirkelsböcker vill jag så klart läsa, helst låna, men där godkänns köp. Och vet ni, boken vi ska läsa till nästa bokträff måste jag få tag i och jag hittar den inte på biblioteket. En e-bok kanske? Lånad eller köpt? Jag ska i alla fall leta både på e-lib och e-bokhandlarna. Vet inte om jag ska läsa på svenska eller engelska. Vad tycker ni? The end of mr Y eller Slutet på mr Y? Låter som om översättningen är rätt dålig.

 

5 reaktioner på ”Dags för kill hyllvärmare”

  1. jag har boken på svenska om du vill låna.. jag har dock inte läst ut den men början är spännande!
    Ska du med på bokcirkeln imorgon hos Mrs E?

    1. Tyvärr kan jag inte det då vi inte har barnvakt och min man är borta. Jag är själv borta hela helgen så det kändes som hans tur… Ha det så trevligt!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: