Sent ska syndaren vakna

Jag är en oartig bloggare och dessutom en otacksam sådan. För alldeles för länge sedan fick jag en uppmuntran från Fiktiviteter i form av en hel massa kärlek. Nu har jag äntligen fått tummen ur att tacka ordentligt. Tack! Och right back at ya!

Liebster Blog Award heter utmärkelsen och man kan tycka vad man vill om dylika ting, men jag väljer att se det som ett bra tillfälle att rikta uppmärksamheten mot bloggare som förgyller min vardag.  Föröker skita i att jag väljer bort och fokuserar istället på punkt fem nedan, att sprida och stötta.

Självklart finns det bra mycket fler bra bloggar än fem, jag läser nästan hundra olika bloggar, mer eller mindre hängivet, men dessa fem vill jag pusha lite extra för just nu främst för att jag kanske inte tidigare uppmärksammat dem.

Så här ska man göra och därför gör jag så:

1. Klistra in awarden på din blogg. (check)
2. Tacka personerna som gav er Awarden och länka till bloggarna. (check)
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till. (check, snart)
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare. (jag säger som mina elever, ”som ni vill”)
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra (check)

Och så de fem:

1. Ord och inga visor är en gammal favorit som jag får många boktips ifrån. Humor och allvar i en bra blandning. Just nu följer jag med spänning uppsatsen om Darling River.

2. En annan bloggare som fått till en bra blandning är Anna på och dagarna går. Många böcker som jag vill läsa, men också böcker jag inte hade en aning om fanns.

3. Olika sidor är en relativt ny favorit som också bjuder på en bra blandning. Med bra menar jag såklart boktips i min smak. 😉

4. Underbar titel har Jessicas blogg Den var bra som jag fastnat i mer och mer det senaste. Nu finns den i readern. Jessica förresten, är inte det ett av de vanligaste bokbloggarnamnen?

5. Slutligen beger jag mig utanför bokbloggarsfären och uppmärksammar en bra, tänkvärd och ärlig skolblogg nämligen Metabolism.

 

Så, då har jag gjort mitt! 😉

11 reaktioner på ”Sent ska syndaren vakna”

  1. Åh, nu piffade du precis upp en annars ganska dyster kväll. Tack! Och jo, Jessica är verkligen ett vanligt bokbloggarnamn, underligt det där. På andra plats kommer nog Johanna. 😉 Kul med nya bokbloggartips också, flera av de du nämner har jag inte ens hört talas om ovanligt nog. Ska läsa direkt.

  2. Tack för det säger ytterligare en Jessica/denvarbra. Kul att du gillar min blogg. Hamnar på din titt som tätt också – att du hinner skriva så ofta impas jag av!

  3. Man kan tycka lite allt möjligt om sådana här utmärkelser men en av de positiva sidorna är att de tenderar att lysa upp en inte sällan trist dag för en bloggare (så var fallet för mig) och lite uppskattning i vardagen är ju aldrig fel 🙂 En annan fin sak är alla nya bloggtips man får, jag hittade två nya här som jag med säkerhet kommer gå tillbaka till – tack för tipset! Och att det sen finns minst 20 andra bloggar man också skulle vilja lyfta fram är ju en annan femma…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: