enligt O

Tankar från en bokberoende

Dagens boktitel

image

Mitt i terminen betyder stress. Mycket stress. Stress betyder snurr. Mycket snurr. Jag glömmer allt för mycket och skulle definitivt behöva någon som hade lite koll på mig. Som ser till att jag är på rätt plats vid rätt tid. Att jag gör en sak i taget istället för att göra allt och inget.  En sekreterare, en assistent eller kanske en alldeles egen  hemmafru. Kanske kan jag kalla henne (eller honom) Påminnerskan.

För övrigt är detta en bok jag inte läst. Katastrof. Kill hyllvärmare, anyone?

Föregående

Vad finns det för nordiskt för de unga?

Nästa

Fjärde gången gillt

3 kommentarer

  1. Den boken ligger i min önskelista.

  2. Kill hyllvärmare, yes. Men åh vilken fin titel boken hade! Jag gick runt bland mina bokhyllor igår och hittade bara fler och fler hyllvärmare. Har faktiskt påbörjat och gett upp en av mina tre första, vilket jag tänkte blogga om senare. Nu blir det några rec.ex emellan innan jag kör igång med nästa hyllvärmare (Ett välsignat barn – Linn Ullman). Kul att se vad det är för böcker man omgett sig med i flera år, faktiskt.

    • Linn Ullman ja. Har en bok av henne i hyllan också som jag vill läsa. Innan du somnar heter den tror jag?!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: