enligt O

Tankar från en bokberoende

Det där köpstoppet

Vet ni, för att fira en av mina största favoriter var jag självklart tvungen att shoppa loss lite. Jag beställde den här och sedan får ju ingen bok resa ensam och därför får den här följa med på färden också. Att jag sedan har en massa böcker av Tranströmer redan och dessutom högar med olästa böcker av andra eminenta författare spelar mindre roll. Klart att jag måste fira idag.  Sällskapsboken beställde jag dessutom från Adlibris i somras, men den var slut och dök sedan inte upp.

Stort grattis till Tomas Tranströmer och ett stort tack till Gunnar D Hansson som introducerade mig för denna poets verk för sisådär 15 år sedan.

Föregående

Som den lyriknörd jag är

Nästa

Babel och bubbel

3 kommentarer

  1. Min samlingsbok får faktiskt lov att åka ensam. Jag har redan två andra bokpaket å väg. Visst är det underbart Linda, jag önskar att vi hade sett det tillsammans!

  2. Har du läst den biografin som kom i samband med samlingen? Är lite sugen faktiskt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: