Som den lyriknörd jag är

Jag lektion nu tillsammans med en kollega. Självklart fick jag lov att titta på Peter Englund och när jag jublade högt fick jag en del lustiga reaktioner. Kulturnörd? Absolut!

Att jag nu darrar i hela kroppen och har gråtit en liten skvätt gör inte att de inte tycker att jag är direkt mindre knäpp.  Skönt att en kollega just kom in och faktiskt ropade ”Gud va coolt” för visst är det så det är.

Tomas Tranströmer har tilldelats nobelpriset och jag är så glad att jag inte vet vad jag ska säga!

Jag lär återkomma till detta!

 

7 reaktioner på ”Som den lyriknörd jag är”

  1. Jag lyckades avhålla mig från nästan alla glädjetårarna eftersom jag stod i lånedisken men jag är väldigt glad så det är inte omöjligt att det kan bli några gladtårar under kvällen 🙂

  2. Härligt att få uppleva att ens egen favorit får priset. Jag känner mig lite avundsjuk på er som fick uppleva det här ögonblicket ”bland vänner”. Själv satt jag på jobbet (på IT-avdelningen på ett stort möbelbolag) och när jag triumferande ropade att ”Tomas Tranströmer fick Nobelpriset i litteratur” frågade samtliga som satt runt mig: ”Vem är det?” Antiklimax.

    Nu ska jag inte utge mig för att vara någon Tranströmer-kännare direkt, har inte läst mycket av honom alls, men jag känner ju i alla fall till honom!

  3. Vilken fantastisk upplevelse det maste ha varit, att uppleva att ens favorit vann!!

    sjalv satt jag i mote och smyguppdaterade DNs hemsida for att se vem som vann…

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: