Morgon, lunch och…

Dags för en sammanfattning igen! Ni inser väl att kvällen kommer att behöva ägnas åt ännu mer bloggläsning än vanligt?

Boktok73 hade lite problem med ett förinställt inlägg som inte behagade dyka upp i tid. Nu finns det dock på plats. Däremot kommer hon inte att vara på plats på mässan av förklarliga skäl. Ta en tur med Bokbabbel nästa år vetja!

Tror också att fler kan ha problem med förinställning, men det har publicerats en hel del trevliga inlägg under dagen.

När det gäller Marias inlägg, så läste jag först fel och trodde att hon inledde med att säga att hon hatar bokmässan. Så är det självklart inte, hon hjärtar den.  Känner dock igen det där med att kärleken finns, trots alla svordomar under själva mässan gällande köer, värme, kyla, dyr lunch, dåligt kaffe osv. Trots detta är ju dessa fyra dagar alldeles, alldeles underbara.

The Book Pond skriver om det tyska temat och hennes skepsis till det. Vad är det egentligen som gör att hon inte lockas av tyskspråkiga författare?

Jag har inte heller förberett mig speciellt bra inför mässans tema och jag har inte heller något bra skäl till varför.

Unga Vuxna kan du läsa ännu ett älska-hata-inlägg om mässan. Jag känner helt klart igen mig.

Vad är väl en drink på Park? suckar Paperback Lover och önskar definitivt att hon hade haft möjlighet att besöka mässan i år, men istället ska hon göra något som faktiskt smäller högre!

 

Jag återkommer om några timmar med en ny uppdatering, men kika för allt i världen runt bland alla deltagande bloggar innan dess.

2 reaktioner på ”Morgon, lunch och…”

  1. Förutom förinställt inlägg så har jag varit lite off the radar idag, men nu försöker jag läsa ikapp alla bloggbidragen! Så länge de små barnen kan hålla sig lugna förstås.. 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: