enligt O

Tankar från en bokberoende

Vem är jag? del 2

Vi kör en litterär person till tycker jag. Enkelt. Han eller hon berättar om sig själv, du gissar (rätt) i en kommentar. Den första som ger mig rätt svar vinner Döden på en blek häst av Amanda Hellberg.

Jag bor i en vanlig förort, men det är kanske det enda som är vanligt med mig. Vissa kallar mig egendomlig. Det kanske jag är. Jag har i alla fall två vänner. En äldre, som älskar mig mer än någon annan och en ny, yngre som också gör det. Den yngre behöver mitt skydd och jag hans. Nu och i framtiden.

Vem är jag?

 

Uppdatering: Vixxtoria vinner Hellbergs bok.

Föregående

Morgon, lunch och…

Nästa

Vem är jag? Del 3

7 kommentarer

  1. Vixxtoria

    Eli i låt den rätte komma in

  2. Eli, vampyren i Lat den ratte komma in

  3. Fasiken, inte forst!

  4. Vixx var först!

  5. Åh nej. Vinner man en bok för det här!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: