Vad natten & morgonen hade att erbjuda

Bloggstafetten är i full gång. Tyvärr kommer vårt norska inslag att utebli kl 12.00 då Bai på Boklesebloggen min sitter utan internet, men det finns en massa annat att läsa.

Jag inledde själv strax efter midnatt med ett inlägg om allt jag faktiskt lärt mig genom mitt läsande och att det därmed är allt annat än asocialt att sitta med näsan i en bok. Böcker, böcker, böcker påpekade i en kommentar att det också är ett bra sätt att hålla kontakten med ett hemland man inte längre bor i. I hennes fall Island.

Klockan 01.00 fortsatte Anna med ett inlägg som verkligen hyllar boken på födelsedagen. Hon skriver att böcker är en viktig del i hennes yrke, men framför allt en viktig del i hennes liv.

Stafettpinnen lämnades till Ariels bokhylla som skriver ett fint inlägg om sin moster som var bibliotekarie och bidrog till biblioteket hemma hos Ariel själv.

Eli fick äran att publicera vargtimmesinlägget 03.00 och passande nog skriver hon om skräck. Hon beskriver hur hon upptäckte genren och varför hon älskar den så mycket.

Can’t sleep must read var kanske vaken 04.00 och läste. Marie bjuder på fina bilderböcker som orsakar en hel del nostalgiska känslor hos mig.

På bloggen Fiktiviteter huserar Helena som skriver om sin läsglädje som kom när hon till slut lärde sig läsa. Hon bjuder på fina bilder som illustrerar böckernas betydelse i hennes liv.

Böcker, böcker, böcker skriver ett riktigt roligt och intressant inlägg om påskekrimets historia och hennes egen relation till deckare.

Sedan blev det morgon och 07.00 förflyttades stafetten till Maria som hyllar läsplattor som man faktiskt använder till läsning av böcker och inte en massa annat krafs.

The curious case of the books bjuder på en fin tavla och förklarar varför den varit betydelsefull i hennes liv. Hon skriver också om resor i böckernas värld.

Under dagen och kvällen fortsätter stafetten. Häng på!

Läs mer om stafetten hos följande bloggare:

och dagarna går…, Ariels Bokhylla, Eli läser och skriver, Can’t sleep, must read, Fiktiviteter, Böcker böcker böcker, Marias Bokblogg, the curious case of the books, Tidnings Ida, Talk nerdy to me, BokformBokomaten, Två träd i en bokskog, Mimmimaries böcker och annat, Inreda med böcker, Havsdjupens sal, Ciccis Bokblogg, Böcker etc., Lingonhjärta, Lyrans Noblesser, Ord och inga visor, En full bokhylla är en rikedom, enligt O

 

4 reaktioner på ”Vad natten & morgonen hade att erbjuda”

  1. Jag hänger med och läser alla fina inlägg. Tänk vad mycket bra det finns att säga, härligt att orden aldrig tar slut. Ett trevligt initiativ av dig med bloggstafetten.

  2. Det här var ett bra sätt att hylla boken en dag som denna. Har hittat ännu fler bokbloggar som jag kommer att återkomma till. Tack och god fortsättning!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: