enligt O

Tankar från en bokberoende

Fira i dagarna två

Världsbokdagen i år infaller på påskafton firas den istället idag på många ställen i landet. Fira gärna idag, men glöm inte att fira den riktiga Världsbokdagen den 23/4. Här på bloggen inleder jag en bloggstafett kl 00.01 och sedan följer inlägg från olika bloggare, på olika bloggar fram till 23.59. Hittills har 22 bloggare anmält sig och en till behövs för att det ska bli ett inlägg varje timme. Fler skribenter kan självklart välkomna, då blir det lite fler inlägg mitt på dagen.

Vill du börja firandet redan idag kan du bege dig till Göteborgs Stadsbibliotek och lyssna på bland annat Unni Drougge.

Föregående

Mina svar på D

Nästa

En lista att beta av

5 kommentarer

 1. Jag skulle garna vara med, men 23e april sa ar jag (forhoppningsvis) i Mombasa pa semester och har ev. inte tillgang till Internet. Men valdigt garna en annan gang!

  • Emma – förinställ vetja! Det ska jag göra för jag kommer vara på landet där det är så skakigt nät…

   • Jag vet faktiskt inte riktigt hur man gör, skall kolla om jag far grepp om det, vore ju praktiskt att kunna!

    • Förr hade blogg.se inte den funktionen, men de kanske har fått den nu.

 2. Men vilken superfräck idé!! Hur roligt som helst ju!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: