Fira i dagarna två

Världsbokdagen i år infaller på påskafton firas den istället idag på många ställen i landet. Fira gärna idag, men glöm inte att fira den riktiga Världsbokdagen den 23/4. Här på bloggen inleder jag en bloggstafett kl 00.01 och sedan följer inlägg från olika bloggare, på olika bloggar fram till 23.59. Hittills har 22 bloggare anmält sig och en till behövs för att det ska bli ett inlägg varje timme. Fler skribenter kan självklart välkomna, då blir det lite fler inlägg mitt på dagen.

Vill du börja firandet redan idag kan du bege dig till Göteborgs Stadsbibliotek och lyssna på bland annat Unni Drougge.

6 reaktioner på ”Fira i dagarna två”

  1. Jag skulle garna vara med, men 23e april sa ar jag (forhoppningsvis) i Mombasa pa semester och har ev. inte tillgang till Internet. Men valdigt garna en annan gang!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: