Dagens i-landsproblem

Bloglovin har jag sparat alla inlägg från bra bloggar som handlar om böcker jag vill läsa. För att inte riskera att få läsningen förstörd vill jag inte läsa inläggen förrän jag själv läst boken. Det betyder att jag nu har fått en ännu längre läslista bara för att andra bloggat om bra böcker. Frågan är då hur bra det egentligen är för min redan stressade vardag att läsa bokbloggar?

På listan med böcker andra bloggat om som jag också, och ibland just därför, vill läsa finns nu:

Splitter av Charles Benoit som jag redan fått från X-publicing och definitivt ska läsa mycket snart.

Hej och tack för ingenting av Måns Gahrton

Den drunknade av Therese Boman, som förföljt mig sedan den kom ut. Får vänta till pocketutgåvan.

Regn och åska av Håkan Lindqvist som getts ut av Charlie by Kabusa.

Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld, som jag också lyckades missa när den kom ut.

Döden på en blek häst av Amanda Hellberg, som kom ut då jag befann mig i Thailand.

Slutsatsen är ändå att jag självklart inte kan klara mig utan att läsa bokbloggar, men det är definitivt inte bra för antalet titlar på läslistan och i förlängningen inte bra varken för plånboken eller bokhyllorna här hemma. Inte heller för husfriden visar det sig ibland.

Slutsats 2 är att det finns en poäng i att faktiskt läsa böckerna när de kommer ut för att sedan kunna njuta av alla blogginlägg utan att behöva skumma och kisa.

 

 

2 reaktioner på ”Dagens i-landsproblem”

  1. … men om man ska läsa alla böcker när de kommer ut, så får man ju inte tid att läsa äldre böcker (som ofta kan vara mycket bättre). Och det vore verkligen synd!!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: