Den femte årstiden

Det kändes logiskt att Mons Kallentofts serie om Malin Fors skulle avslutats i och med Vårlik. Fyra årstider, fyra böcker. Tråkigt tyckte jag, då de andra böckerna i serien var så mycket bättre än den sista. Jag saknade en riktigt bra final. Mest hade det dock varit tråkigt att inte få träffa Malin Fors mer, nu när hon äntligen verkar tagit tag i sitt liv lite. Jag gillar årstidsböckerna, trots att de är lite väl lika rent stilistiskt och att vädret är lite väl extremt. Petitesser i sammanhanget dock.

Så surfade jag in på Mons Kallentofts blogg och läste då om den femte och avslutande boken om Fors som kommer ut i sommar. Den har logiskt nog fått titeln Den femte årstiden och blir också Kallentofts sista bok på Natur & Kultur. Nya förlaget är Forum.

Inser att mina Kallentoftrecensioner finns kvar i den gamla bloggen. Kanske något jag ska åtgärda. Om inte innan Vårlik kommer i pocket i juni.

4 reaktioner på ”Den femte årstiden”

  1. Men, inte behöver vi väl vänta ända till i höst. Tror Den femte årstiden kommer redan i juni. Synd att Vårlik inte var bra, har sett fram emot den pocketen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: