Tillbaka till verkligheten

Ja, så var man tillbaka i kylan igen och tydligen ska jag jobba på måndag. Känns väldigt avlägset. Skönt ändå att vara tillbaka i mitt vanliga soffhörn med datorn framför mig och tv:n på. Brasan sprakar och jag börjar tina lite. Efter sex veckors läskoma kanske det är dags att börja organisera lite. Det är alltid kul att planera även om jag sällan håller mig till det jag planerat.

Just nu läser jag The Undomestic godess av Sophie Kinsella och den är extremt lättläst och ganska trevlig.

Med tanke på att det inte är så många dagar kvar av februari ska jag inte ta i så att jag spyr. Har fått Jag älskar dig inte av Christina Stielli från W & W och den lockar väldigt. Jag är också sugen på lyrik och har både Navigation av Kristofer Flensmarck, samt Regnet och gräset av Pamela Jaskoviak. Två favoriter.

Ska också läsa ut Alex Schulmans Att vara med henne…

Mer då? Någon boktolveförfattare kanske. Funderar på Cormac McCarthy vars The Road samlat damm ett bra tag. Johanna Lindbäck var dessutom gullig och skickade ett exemplar av En liten chock, som är den enda bok jag inte läst av henne. Någon ungdomsbok måste det bli då jag planerar bokcirkeltema med eleverna. Den finns (fanns?) förresten på bokrean här.

Det räcker kanske?

Jag har redan läst nio böcker i februari men hunnit skriva om väldigt få. Det kommer, det kommer.

11 reaktioner på ”Tillbaka till verkligheten”

 1. Välkommen, välkommen hem! Ser, som alltid, fram emot att läsa din blogg och läsa om all din läsning. Skönt att höra att du redan installerat dig vid brasan – här är det brasläge som gäller också…

 2. Välkommen hem!
  Visst är ”The undommestic godess” trevlig. Jag hade väldigt trevligt när jag läste den. 🙂

  Återigen, välkommen hem och försök njuta av snön. den försvinner snart… (Snälla vädrets makter – låt snön börja smäla NU…)

 3. En av de få saker som är bra med att komma hem är att få hänga med er igen! 🙂 Nej, det känns som om det är dags att komma igång trots att (ett tack vare) att våren blir intensiv men förhoppningsvis på ett bra sätt.

 4. Ett lite sent Välkommen tillbaka, verkar inte som om jag skrivit det nånstans innan.
  Jag undrar, skulle man kunna få en topp-3 av de böcker du läst på semestern? Om du inte redan presenterat det nånstans och jag har missat det (kan ha hänt).
  Jag förbereder nämligen själv lektyr för kommande semester, bara en vecka men icke desto mindre viktigt att bestämma läsningen. Behöver lite tips!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: