Lyrikutmaning 2011

Jag är en periodare när det gäller lyrik. Det syns på min läslista för 2010 där all lyrik lästes under årets första hälft. I höst har jag bläddrat och läst lite här och var. En del läst, men lite att skriva om.

Jag ämnar fortsätta med en friare form av lyrikutmaning som helst enkelt går ut på att jag ska läsa lyrik varje månad. Minst en bok, men gärna fler. Gamla favoriter eller nya bekantskaper. Jag ställer inga mer specifika krav.

Tanken var att detta skulle bli en blogg med stort lyrikinnehåll, men ärligt talat har det gått sådär. Det finns ett gäng poeter med på listan inför Boktolvan, några favoriter släpper nytt i år och jag tänker inventera lyrikhyllan på biblioteket. Målet för nästa år är därför att göra verklighet av tanken och låta enligt O bli en lyrisk blogg.

4 reaktioner på ”Lyrikutmaning 2011”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: