Okej, en till skadar inte

Jag håller med Paula om att det är lätt att glömma andra boken i serien och istället flyga vidare till nästa författare på listan. Jag kommer därför att delta i hennes utmaning Nästa bok i serien som pågår under 2011. Nu återstår bara att komma på vilka böcker jag vill läsa. Jag har klurat ut några, men listan kommer säkert att uppdateras. Många deckarserier blir det…

Jag vill läsa fler böcker om Barbarotti. Bok två i serien är En helt annan historia, men det finns både en tredje och fjärde bok.

I serien om Fredrik Broman av Håkan Östlundh står bok 3 på tur. Den heter Terror och det finns även en del 4 och del 5 är på gång.

Box 21 är del 2 i Roslund och Hellström hindrar min fortsatta färd genom serien. Dags att bita i det sura äpplet alltså och förhoppningsvis bli positivt överraskad.

Mer deckare och då jag älskade Peter James första bok om Roy Grace och därför ska jag så klart läsa vidare. Ett snyggt lik heter bok nummer 2.

Om den går att få tag på vill jag gärna läsa bok två om åklagare Svea Lundström Duval. Den heter Självtäkt och är skriven av Tove Klackenberg.

Bärböcker finns det en hel rad och för mig är det dags för nummer 2 Vinbär och vemod.

I avdelningen ungdomsböcker väntar fler dansböcker av Eva Susso. Del 2 i serien Dansfabriken heter Funk och står i hyllan.

Jag vill också läsa Denise Rudbergs Tillsammans: andra boken.

Det lär räcka och bli över!

http://www.bokus.com/bok/9789129673647/funk/?pt=same_author

1 reaktion på ”Okej, en till skadar inte”

  1. I Nessers Barbarottiserie är det helt klart den sista ”De ensamma” som är allra mest läsvärd. Bäst behållning har man om man läser alla i rätt ordning. Han har ett sånt finurligt språk och kan skapa stämningar som lever kvar i minnet hur länge som helst. ”De ensamma” är nog hans bästa bok alla kategorier om du frågar mig 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: