Framme!

Det tog några timmar, men nu har vi hunnit med vår första dag på stranden. På ett sätt halvkasst väder då det är väldigt grått, men egentligen kunde det inte vara bättre för vår vinterbleka hud.

Ingen bok utläst, men lite bokspan har jag hunnit med.
Amerikanskorna i solstolarna bredvid körde läsplattor, inte iPad dock utan små, vita saker. Kan nog fortfarande inte tänka mig det, men lite bökigt att släpa med alla böcker är det dock. Tänkte lämna de utlästa med en hälsning från bloggen. Tänk om jag kunde få kommentarer från bokläsarna, det hade varit kul.
En medelålders dam läste Viggo Cavlings Rörmokaren. Undra om hon gillade den? Känns inte riktigt som en bok för äldre damer, men det kanske är fördomsfullt. Någon bok för mig var det inte.

Jag kommer inte att skriva färska inlägg dagligen direkt, men lite manisk är jag och därför kommer en hel del inlägg trilla in ändå. Några rader om utlästa böcker blir det kanske, eller så får det vänta. Vi får se!

Skönt har vi det i alla fall och  nu börjar himlen bli lite blå också!

4 reaktioner på ”Framme!”

  1. Vad fint ändå att få lite minirapporter från solen och värmen. Bokspan är roligt, måste lägga det på komihåg-listan för nästa utlandsresa. Även om den inte ens är planerad varken vad gäller tidpunkt eller resmål 🙂

    Njut, njut, njut!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: