Böcker jag ser fram emot del 6

Fina titlar och mysiga böcker blir det idag. Ett par författare för mig faktiskt, men böcker som jag tror att jag kommer tycka om.

Den första dök faktiskt upp i brevlådan igår, men det är några böcker före i kön. Recensionsdatum är ju inte förrän i januari. Boken i fråga är Att rosta bröd av Roger Rosenblatt som låter både sorglig och trevlig. Huvudpersonen mister sin dotter och tycker att det är svårt att veta hur han ska stötta sin svärfar. Han kommer i alla fall på något han är bra på; att rosta bröd.

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon låter som en riktigt söt liten bok som kan passa bra om man hamnar i en lässvacka. Viktiga böcker det där, lässvackefixarna. Egentligen är jag ingen hundmänniska och det skulle kunna bli mycket, men jag hoppas ändå att det är riktigt så myspysigt som jag tror.

Jag läste I don’t know how she does it av Allison Pearson innan jag fick barn och blev knappast mer sugen efter att ha läst om denna sönderstressade mamma som försöker göra karriär och vara en perfekt förälder samtidigt. Nu kommer en ny bok på svenska som heter Jag tror jag älskar dig och jag litar på Pia Printz förmåga att hitta bra böcker.

1 reaktion på ”Böcker jag ser fram emot del 6”

  1. ”Att rosta bröd” är jag enormt sugen att läsa! Jag har den i min lista som förhoppningsvis kommer att bockas av 2011.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: