enligt O

Tankar från en bokberoende

Himlen i brevlådan

image

Jag hade nästan glömt att jag svarade på några frågor och var med och tävlade om klassikerpaket hos Boktipset.se. Idag låg dock ett tjock och fint paket i brevlådan och jag har verkligen varit som ett barn på julafton sedan jag kom hem. Fyra nyutgivna klassiker från Bonnierpocket, med helt vansinnigt fina omslag. Dessutom fanns en anteckningsbok med samma omslag som min favoritklassiker Den allvarsamma leken och tre vykort.

Jag har, på riktigt, suttit och klappat böcker mer än lovligt länge. Maken börjar fundera på om det var idag jag gick från att ha varit lite lagom galen till att bli helt tokigt besatt. Jag lovar att ni inte behöver oroa er mer än vanligt över min hälsa, böckerna är bara så fiiiiiina.

Föregående

Okej, förklara nu för mig

Nästa

Varför sitta och slappa?

7 kommentarer

  1. Heja vad kul!
    Jag gillar personligen inte de här omslagen, de är fina som bilder, men jag tycker inte de passar ihop med titlarna.

  2. Bea

    Förstår precis – vilken underbar överraskning!

  3. Vilken härlig känsla och vilka fina utgåvor!

  4. Åh vilka fina böcker, förstår precis om du blev lite besatt:-) Grattis!

  5. Jag fick hem Älskaren idag och redan innan gillade jag omslaget jättemycket, men sen när jag fick boken i handen och såg att den dessutom har struktur, nästan som en tapet, då smälte jag. Boken får en femma. Oöppnad. 😉

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: